Cubano Allegria- the smell of happiness!
14/09/2020
Aniversam 5 ani de parfumerie naturala prin ateliere de wellbeing, parfumerie si aromaterapie pentru starea de bine
12/11/2020
Show all

Semnatura Olfactiva- parfumul inseamna igiena si wellbeing

Semnatura Olfactiva- parfumul inseamna igiena si wellbeing

 

 

 

 

DIn acesta toamna, venim in intampinarea nevoii dvs de #igienizare a aerului din incaperi si de pe suprafete cu Noua formula #antiseptica cu 70% alcool de #Parfum Profesional de #Ambient pentru #spatiicomerciale.

O formula noua, stiintifica, ce raspunde exigentelor si normelor actuale de siguranta #antiCovid, si in acelasi timp mentine o #staredebine si confort a angajatilor, clientilor si personalului, in spiritul semnaturii de brand senzoriale a brandului.

Pentru solutia completa personalizata, abonamanete anuale si implementare , va propunem o intalnire directa cu un expert din echipa noastra.

tel. 0721241027 www.smartbrand.ro

email: office@smartbrand.ro

#semnaturadebrand #semnaturaolfactiva #marketingolfactiv #marketingsenzorial #solutiiprofesionale #2013#parfumurinaturale #parfumuripersonalizate

#parfumuricertificate #IFRA #wellbeing #sanitation #parfumprofesional #solutiiprofesionale #brandingolfactiv #brandingsenzorial #multisenzorial #tastingexperience #sensorialexperience #sensorypower #solutiipersonalizate #brandingpersonal #solutiiseptice #parfumuriseptice #igienizante #antibacterial

Comments are closed.