ALCHIMIA IUBIRII IN PARFUM – MOLECULELE IUBIRII
13/12/2020
Lansare Vis de Lavanda- cosmetica ayurvedica organica ce revolutioneaza regenerarea si intinerire pielii din interior spre exterior
26/01/2021
Show all

7 Principii si valori etice in Arta Parfumeriei naturale sau New Luxury Code

Pentru cei care vor sa cunoasca adevarata #istoriaparfumului. Cum parfumierul a devenit treptat inlocuit de chimist, campurile de flori de laboratoare reci si esentele naturale de molecule chimice fabricate in laboratoare. Despre intoarcerea lumii de ce va vreme la natura si la #parfumerianaturala artizanala ❤
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
In atelierul YPA Artisan Parfums avem 7 principii si valori etice de la care nu ne abatem:
1.folosim doar esente naturale si foarte rar izolati natuali. Ne straduim sa aducem natura si #stareadebine in casele voastre.
2.nu folosim conservanti artificiali si nici molecule sintetice, singurul conservant natural este alcoolul distilat.
3.NU testam produsele pe animale.
4.Editiile sunt limitate pentru ca ne aprovizionam cu esente 100% naturale de la mici producatori, din Romania si din toata lumea. Sustinem suveranitatea si identitatea locala. Suntem producatori romani, avem o misiune pentru #Romania, chiar daca producem pentru toata lumea.
5.Credem in calitatea esentelor, a continutului, nu in cantitate, a ceea ce este in sticluta, decat intr-un ambalaj opulent, pretios in detrimentul continutului.
6.Credem in rostul si sensul nostru de artizani creatori ai unei noi realitati si lumi parfumistice: autentica si adevarata, fara subtilitati de marketing si costuri ascunse.
7.Practicam preturi corecte. Costul unui parfum e dat de 3 elemente cheie, lichidul, ambalajul si marketingul, din care continutul este cel mai important. Orice abatere la continut in detrimentul celorlalte componente se departeaza de natura si de misiunea artizanului.

Comments are closed.