Cadouri marturii de nunti si botezuri. Si Lumanari naturale parfumate din ceara de albine
13/06/2021
Idei de Pairing cu Ciocolata de Valentines
06/02/2022
Show all

REBORN Program de Transformare 3D pentru starea de bine

La 9 ani de la #ASelfDiscovery la #YourPersonalAroma #wellbeingperfumery si momentul in care mi se confirma de studiile din era Covid ca #JOURNEYTOSELF este tendinta mondiala a momentului, intr-un moment in care toti ne dam un #restart sau #reborn si ne gandim mai mult la sanatate, imunitate, produse naturale si alimentatie sanatoasa.
SI mai ales cum ne recapatam mirosul, sanatatea plamanilor si cum putem reinvata sa respiram mai bine dupa o trauma post-covid.
Momentul in care pozitionarea de “coach pentru starea de bine” ma obliga sa va impatasesc mai mult despre beneficiile de a consuma mai mult si a alege produse care ne hranesc corpul si pielea cat mai naturale, locale, artizanale.
Un studiu din timpul pandemiei realizat de #perfumerandflavourist si #internationalperfumefoundation #IPF, cea mai importanta publicatie mondiala despre parfumerie si produse cosmetice, un fel de Pantone pentru lumea noastra, subliniaza urmatoarele tendinte:
1. Sanatatea si imunitatea au devenit prioritatea nr1 a oamenilor dupa pandemie
2. Oamenii sunt mult mai atenti pe ce cheltuie banii, si cauta produse din ce in ce mai naturale si sanatoase
3. Parfumurile 100% naturale (cele cu pelicula, nu mixuri) sunt considerate un #gamechanger in calitatea aerului pe care il respiram, dar si in aportul de #wellbeing #staredebine mentala si fizica si sanatate pulmonara si respiratorie pe termen lung.
 

Atelierele REBORN ofera o transformare personala complexa 3D Body, mind, spirit prin intermediul terapiilor holistice ayurvedice, aromaterapie si smelling, intr-un mod de trezire AHA, relaxant si foarte creativ. 

https://www.yourpersonalaroma.com/categorie-produs/ateliere-cadou/ateliere-corporate-branding-transformare-wellbeing/

Programul Holistic Ayurveda Wellbeing 21 de zile

Voucher cadou Atelier de creatie parfum personalizat unicat

Kit de Aromaterapie – 6 formule si 18 uleiuri esentiale pure pentru sanatate si wellbeing pentru acasa

 

Comments are closed.