Prelucrarea și protecţia datelor personale pentru servicii efectuate în eshopul Yourpersonalaroma.ro

Următoarea notificare privind protecția datelor este concepută pentru a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale pentru serviciile efectuate în magazinul Decathlon și drepturile dvs. privind această prelucrare în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (“GDPR”) și legislația locală în vigoare.

Your Personal Aroma reprezintă operatorul în conformitate cu GDPR și, prin urmare, suntem responsabili pentru procesarea datelor descrisă mai jos. Pentru întrebări sau solicitări privind prelucrarea datelor, vă rugăm să contactați Responsabilului nostru pentru protecția datelor cu caracter personal, ale cărui date de contact le puteți găsi mai jos.

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord cu prezenţii Termeni şi condiţii. Vă rugăm să îi citiţi cu atenţie.

Produsele noastre sunt livrate și în afara României, prin urmare, este posibil ca uneori să se aplice Termeni şi condiţii suplimentare sau cerinţe suplimentare pentru produse.
”date cu caracter personal” – orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă

”prelucrarea datelor cu caracter personal” – orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terţi prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ştergerea sau distrugerea

”comanda” – acțiunea sau totalitatea acțiunilor întreprinse pe platforma noastră (www.iiana.ro) de către orice ersoană fizică sau juridică prin care duce la bun sfrârșit procesul de achiziție al produselor, marcand adresa de livrare și modalitatea de plată

CONFIDENȚIALITATE

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Platformă, prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Notificarea Privind Confidențialitatea (Accesul se face prin platformă la prima accesare a platformei) și în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date și a REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

LIPSA GARANȚIILOR ȘI EXONERAREA DE RĂSPUNDERE

Întreg conținutul acestei Platforme poate fi modificat oricând și oferit ca atare, fără a se oferi nicio garanție de niciun fel. Utilizarea acestei platforme este în totalitate pe contul dumneavoastră, compania noastra nu este răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte rezultate în urma utilizării platformei, cum ar fi, dar fără a se limita la prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii platformei precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe platformă.