Ce este Aromaterapia si adevarul despre uleiurile esentiale si beneficiile lor
05/12/2020
7 Principii si valori etice in Arta Parfumeriei naturale sau New Luxury Code
16/12/2020
Show all

ALCHIMIA IUBIRII IN PARFUM – MOLECULELE IUBIRII

#ALCHIMIA IUBIRII IN PARFUM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alchimia fiintelor vii (unde includem atat plante cat si animale) incepe la nivel molecular, in celula. Orice molecula are 3 atomi Carbon, Hidrogen si Oxigen. Legatura Carbon-Hidrogen da stabilitate moleculei, in timp ce legaturile cu Oxigen, Sulf, Nitrogen etc sunt componentele instabile sau active din molecule.
In uleiurile esentiale principalele molecule sunt formate din legaturi de Carbon, Hidrogen si Oxigen.
Ce e fascinant la esentele naturale sunt moleculele active numite #IzomeriOptici, care sunt molecule simetrice in oglinda, nu gemene, ci complementare si cu aceeasi componenta chimica. Eu le numesc #moleculeleIubirii si dovada vie ca exsita alchimie celulara. Aceste molecule ale iubirii se gasesc doar in esentele naturale, de accea au si efect actic asupra organismului de #staredebine si terapeutic. Acesta ar fi diferenta intre #parfumurilenaturale create doar din esente naturale si cele sintetice sau comerciale, si explicatia pentru care doar parfumruile si esentele naturale au efect asupra starii de bine si sanatatii.
Mirosul parfumului este dat se formeaza intre aceste 2 molecule simetrice, cu cat aceste molecule simetreice chimizeaza mai bine intre ele cu atat parfumul dureaza mai mult. Si cu cat fiintele vii au mai multe celule izometrice similare ele se atrag.
Deci atentie dragilor, Atragem persoane cu o alchimie similara cu a noastra, chair daca credem ca suntem diferiti in multe aspecte, ei sunt de fapt reflectia noastra, munca noastra cu noi. Alchimia noastra de baza, starea mentala si fizica determina ce fel de parteneri atragem. Daca atragem parteneri toxici, inseamna ca si noi suntem toxici intr-un anume fel si trebuie sa lucram cu noi. Alchimia incepe cu noi si se reflecta in ce atragem si ce transmitem.
La cursurile de #ALCHIMIACUPLULUI si invam cum sa centram alchimia pe noi si cum sa ne cream un parfum cu #alchimiaIubirii.
PM pentru un atelier privat sau cu partenerul tau.

Comments are closed.