YOUR PERSONAL AROMA

8 Semnaturi olfactive

Your Personal Aroma (YPA) este un concept de parfumuri 100% organice, apartinand in totalitate segmentului new luxury (parfumuri din esente naturale in editii rare si limitate). Acest concept este disponibil la comanda in functie de preferintele clientei/clientului in ceea ce priveste aromele ambientale sau in editii limitate, cele 8 parfumuri din colectia pentru el si ea. Nobil si versatil, tinut intr-o sticla manufacturata din sticla 100% si gravata manual, YPA este echilibrul perfect intre armonia si chimia celor mai rare esente naturale, amintiri si momente importante din viata. Acordurile principale sunt florale si florar-exotice, iar notele de mijloc si de baza sunt lemnoase, fructate, cypre sau fougere.

YPA este un concept unic de parfumuri ce corespunde cu cele 8 semnaturi olfactive corespondente celor 8 arhetipuri de personalitate dominante identificate in parfumeria moderna : Romantic, Sofisticat, Rebel Creativ, Copilaros Ingenuu, Clasic Cerebral, Artistic Visator, Sic Seducator, Tandru/iubitor. Fiecarui parfum ii apartine un simbol floral, o stare de spirit sau o frantura din memoria vietii si un arhetip de personalitate, ce urmeaza a fi descoperite pas cu pas.

Nominalizat inca de la lansarea din 2015 la A’ Design Award Milano, categoria Sustainable Product Design, una din cele mai prestigioase competitii de design din lume.

 

Your Personal AromaTM este un parfum semnatura (disponibil in varianta unicat sau colectie limitata de 8 parfumuri personale, dar si ca arome de ambient unicat) cu adevarat natural, creat din cele mai fine si rare esente si absoluturi organice. Nobil, arhetipal, cu design unic, YPA este singurul parfum custom-made ce raspunde exigentelor fiecarui tip din cele 8 personalitati olfactive identificate in parfumeria moderna: Ingenua, Visatoare, Romantica, Sofisticata, Rebela, Seducatoare, Tandra, Cerebrala.

Aroma predominanta este florala si floral-exotica, cu note lemnoase, ambrate si fructate sau aromate. Este un echilibru perfect, e chimia esentelor rare si esenta lucrurilor, a amintirilor si momentelor importante. Fiecarei arome ii corespunde o nota predominanta, o stare si o personalitate arhetipala asociata, ce poate fi descoperita pas cu pas. YPA este realmente o descoperire personala.

YPA PENTRU FEMEI

Bohème Voyage

Parfumul iubirii e in aer

Aromele care o pun in valoare: arome florale lejere; o eterna primavara, o gradina cu flori delicate: lacramioare proaspat culese din padure, petale de roze gingase, liliac persan ravasit de ploaia de roua.

Oudh en Mõksha

Farmecul tulburator si nocturn hipnotic

Aromele care o pun in valoare: arome florale grele sau orientale; florile albe de noapte (tuberozele, iasomie sau gardenia), mirodenii de foc sau balsamuri orientale, mierea si ambrozia.

Bois de Vétiver

Un parfum de eterna independenta

Aromele care o pun in valoare: asprimea austera a lemnului, mirosul fin si delicat al freziilor, parfumuri masculine ca prospetimea lavandei si profunzimea tutunului.

Chère Jardin

Parfumul pur si fantastic

Aromele care o pun in valoare: eternul copil care se entuziasmeaza in fata curcubeului, parfumul ei este adierea primaverii in nemarginirea verde, vantul care rascoleste prin copac, mirosul bobocilor nedeschisi si roua diminetii pe o pajiste verde, flori proaspete delicate, petale catifelate sau stralucirea primelor raze pe o piersica, mirosul fructelor copilariei: acadele cu arome nebanuite sau mere trase in caramel, zmeura de padure, para suculenta, dolofana caisa aurie, ploaia delicata de flori de cirese.

Palais du Bengale

Parfumul intelectual al divei desavarsite

Aromele care o pun in valoare: viata ei are precizia unui ceas elvetian, pentru ea parfumul completeaza imaginea si e doar un mic accent, sufletul ei este un set de axiome si un buchet de teoreme; adora esentele impersonale sau delicate  echilibrate, fara opulente sau vadit florale; prefera notele lemnoase, usor picante sau marine: mireasma seaca de vetiver sau cedru, briza aeriana a mirodeniilor reci sau parfumuri masculine proaspete.

Songes au Provence

Parfumul purtat de adierea muzelor

Aromele care o pun in valoare: aceasta femeie zamisleste frumosul in fiecare clipa, nimic nu scapa avantului estetic, prefera mirosurile inspirate si care inspira. Apreciaza parfumurile vechi autentice sau vintage, e innebunita dupa absintul poetilor sau tabacul sculptorilor: lemnul sec, cedrul si irisul, note florale si de fum, Chypre sau piele sunt printre preferate.

Fleurs Royales

Parfumul puterii nemarginite

Aromele care o pun in valoare: regizorul suprem, maestra in arta seductiei, stapaneste jocul mintii si domina din privire. Parfumul ei este clasic, hotarat, sigur, fara ezitari care tin de moda sau de gusturi pasagere. Armonia suprema a orhideelor de un gust impecabil , note clasice de trandafir, iasomie si iris troneaza deasupra notelor grele, usor lemnoase. Esentele sunt rare si pretioase.

Maison Adorée

Esenta materna in orice femeie

Esenta feminitatii, datatoare de viata, femeia materna si protectoare, inteleapta si tandra, este simbol al caminului, linistii si armoniei; parfumul mamei este expresia celor mai frumoase amintire invaluite in tandretea prezentului cu miresme delicate. Flori proaspete de lacramioare asternute intr-un baldachin de santal moale si mosc suav se asociaza cu petale de crin, iris si cu roua diminetii de vara. Notele sunt calde si catifelate, nu explicit citrice, fructate sau orientale, ci usor dulci, o sinteza emotionala a tuturor aromelor.

YPA PENTRU BĂRBAȚI

Bohème Voyage

Parfumul iubirii e in aer

Aromele care te pun in valoare: arome florale lejere; o eterna primavara, o gradina cu flori delicate: lacramioare proaspat culese din padure, petale de roze gingase, liliac persan ravasit de ploaia de roua.

Oudh en Mõksha

Farmecul tulburator si nocturn hipnotic

Aromele care te pun in valoare: arome florale grele sau orientale; florile albe de noapte (tuberozele, iasomie sau gardenia), mirodenii de foc sau balsamuri orientale, mierea si ambrozia.

Bois de Vétiver

Un parfum de eterna independenta

Aromele care te pun in valoare: asprimea austera a lemnului, mirosul fin si delicat al freziilor, parfumuri masculine ca prospetimea lavandei si profunzimea tutunului.

Chère Jardin

Parfumul pur si fantastic

Aromele care te pun in valoare: eternul copil care se entuziasmeaza in fata curcubeului, parfumul tau este adierea primaverii in nemarginirea verde, vantul care rascoleste prin copac, mirosul bobocilor nedeschisi si roua diminetii pe o pajiste verde, flori proaspete delicate, petale catifelate sau stralucirea primelor raze pe o piersica, mirosul fructelor copilariei: acadele cu arome nebanuite sau mere trase in caramel, zmeura de padure, para suculenta, dolofana caisa aurie, ploaia delicata de flori de cirese.

Palais du Bengale

Parfumul intelectual absolut

Aromele care te pun in valoare: viata ta are precizia unui ceas elvetian, parfumul completeaza imaginea si e doar un mic accent, sufletul tau este un set de axiome si un buchet de teoreme; adori esentele impersonale sau delicate  echilibrate, fara opulente sau vadit florale; preferi notele lemnoase, usor picante sau marine: mireasma seaca de vetiver sau cedru, briza aeriana a mirodeniilor reci sau parfumuri masculine proaspete.

Songes au Provence

Parfumul purtat de creatori

Aromele care te pun in valoare: creatorul zamisleste frumosul in fiecare clipa, nimic nu scapa avantului estetic, prefera mirosurile inspirate si care inspira. Apreciaza parfumurile vechi autentice sau vintage, e innebunit dupa absintul poetilor sau tabacul sculptorilor: lemnul sec, cedrul si irisul, note florale si de fum, Chypre/ierbos sau piele sunt printre preferate.

Fleurs Royales

Parfumul puterii nemarginite

Aromele care te pun in valoare: regizorul suprem, maestru in arta seductiei, stapaneste jocul mintii si domina din privire. Parfumul tau este clasic, hotarat, sigur, fara ezitari care tin de moda sau de gusturi pasagere. Armonia suprema a orhideelor de un gust impecabil , note clasice de trandafir, iasomie si frangipani troneaza deasupra notelor grele, usor lemnoase. Esentele sunt rare si pretioase.

Maison Adorée

Esenta paterna in orice barbat

Esenta masculinitatii, barbatul protector, intelept si tandru, este simbol al caminului, linistii si armoniei; parfumul tau este expresia celor mai frumoase amintiri invaluite in tandretea prezentului cu miresme delicate. Flori proaspete de lacramioare asternute intr-un baldachin de santal moale si mosc suav se asociaza cu petale de crin, iris si cu roua diminetii de vara. Notele sunt calde si catifelate, nu explicit citrice, fructate sau orientale, ci usor dulci, o sinteza emotionala a tuturor aromelor.