14 days Traditional Ayurvedic Retreat in Kerala, Gods Own Country, India
12/12/2019
Madagascar. O aventura olfactiva la propriu cu parfum de vanilie, ylang ylang, piper roz si cacao.
13/01/2020
Show all

Ce sunt feromonii şi în ce ingrediente se gǎsesc? Despre mosc civet.

Ce sunt #feromonii şi în ce ingrediente se gǎsesc?

Unele din cele mai seducǎtoare şi iubite parfumuri conţin ingrediente cheie, precum #mosc, #ambergris, #castoreum sau #vetiver.

#Moscul este un extract animalic din glandele cǎprioarei sau din excrementele pisicii #civet din sudul Asiei, Rusia sau Africa. Existǎ şi variantele sale vegetale #ambrette sau #galbanum, cu intensitate individualǎ mai puţin intensǎ, dar care în acorduri potrivite pot avea o energie şi un vibe chiar mai bun, pentru cǎ sunt extracte vegetale. Provenienţa: #India, #Tibet, #Bhutan.
Da este aceeasi felina care mesteca, digera si elimina boabele de cafea din care se face celebra si cea mai scumpa cafea din lume #kopi #luwak. Pentru cei mai sensibili e bine sa stiti ca ce le mai seducatoare parfumuri ce contin mosc sunt din extracte ce provin din excrementele acestei pisici. SI de le aceste extracte din excremente sau glande sexuale animalice ce contin compusi hormonali similari cu cei umani ni se trage cand simtim o adictie sau atractie deosebita pentru un parfum sau persoana ;). Mai nou se cerceteaza si extractul din excrementele de #elefant, care ar aduce catre un miros fecal si balegos, similar cu moscul sau ambergrisul.

#educational #monday #ralucavasileparfumier #yourpersonalaroma #naturalperfumery #REAL #naturaligredients

Puteti incerca parfumurile noastre cu mosc civet 100% natural: YPA8 Maison Adoree, Fleurs de Roumanie-Narcisus, ADA KALEH Bliss Elixir sau SURAA- Luxury attar of India, Oudilicious, Godilicious, Cubano Allegria si Divine Cannabis.
www.yourpersonalaroma.com/shop/

Comments are closed.