YPA Perfumes nominated to the A’ Design Award Milano
29/09/2015
Noul Lux in viziunea lui Karim Rashid
26/10/2015
Show all

Un voiaj parfumat- Cea mai mare expozitie de sticle de parfum din Romania

De pe 23 octombrie pana pe 15 decembrie cea mai mare expozitie de sticle de parfum din Romania va avea loc in Bucuresti la Muzeul National de Geologie.

O oportunitate unica de a descoperi parfumuri celebre create de case de parfum de renume si o calatorie in timp senzationala in istoria autentica a artei parfumului, incepand cu deja clasicul Channel 5 preferat de Marilyn Monroe.

Muzeul Parfumului

Veti regasi in colectie sticle de parfumuri purtate de marile regine sau actrite celebre sofisticate si seducatoare din vechiul Hollywood, precum Grace Kelly, Marilyn Monroe, Sophia Loren, Audrey Hepbourn, Ingrid Bergman, Brigitte Bardot etc.

Grace Kelly sau Grace de Monaco: povestea ei ne face inca sa credem in basme. Actrita de la Hollywood devenita printesa Grimaldi a reusit sa imbina stralucirea, popularitatea si eleganta intr-o maniera unica. Culoarea favorita, pe care o credea si norocoasa, era verdele, a dezvoltat o pasiune aparte pentru trandafiri si orhidee, a inspirat faimoasa geanta Kelly semnata Hermes iar parfumul preferat a fost Arpege Lanvin, pe care il mai „trada”, din cand in cand, cu Quelques Fleurs de la Houbigant, Creed Felurissimo sau Private Collection de la Estee Lauder.

 

Grace Kelly Lanvin

 

 

Sophia Loren este imaginea icon a frumusetii si pasiunii italiene. O actrita cu un palmares artistic incontestabil, Sophia Loren este diva sinonima cu feminitatea si senzualitatea. A jucat in peste 80 de filme, atat productii europene cat si hollywood-iene, devenind actrita europeana cu cea mai mare faima internationala. Rolul care a consacrat-o este cel din „La ciociara”, 1960, in regia lui Vittorio de Sica. Secretele frumusetii sale sunt la indemana oricui: multa odihna, optimism, exercitii si mancarea italiana. Evident, acestea completeza in mod fericit o mostenire genetica fantastica si o frumusete naturala unicat. Parfumul preferat nu putea sa vina decat de la un designer italian si sa ii semene: feminin, impetuos, opulent si decadent- Diva Emanue Ungaro. Pe lista sa se regasesc si faimosul Joy semnat Jean Patou sau Creed Irisia.

Sophia Loren Hungaro

 

Audrey Hepburn este considerata una dintre cele mai frumoase femei din toate tipurile. Faimoasa actrita de origine britanica a devenit un reper de stil si eleganta, reusind sa impuna in moda deja clasica rochita neagra ‘little black dress”, creeata pentru ea de prietenul designer francez Givenchy. Tot pentru ea a fost creat si parfumul L’Interdit, in 1975, care a devenit parfumul favorit al actritei. Cunoscuta pentru rolurile din „Vacanta la Roma”, „Cum sa furi un milion” sau celebrul „Mic dejun la Tiffany”, Hepburn a influentat prin gratia sa femeile din toate timpurile. A reusit sa reinterpreteze cu fiecare aparitie multiplele fatete ale elegantei si feminitatii, apreciind si alte parfumuri faimoase: Chamade de la Guerlain, Rochas Femme, Jean Patou Joy sau Balmain Ivoire.

Audrey Hepbourn Givenchy

 

Ingrid Bergman a impus frumusetea fina, rezervata, distanta, la fel ca originile sale suedeze. Cunoscuta mai ales pentru povestea de dragoste cu Rick, din filmul „Casablanca”, Bergman este o actrita care a jucat in peste 50 de filme. A fost casatorita in urma unui scandal de adulter cu Roberto Rosellinni, fapt care a facut sa fie marginalizata de societatea hollywood-iana ipocrita, si a devenit mama nu mai putin celebrei Isabella Rosellinni. Figura sa aproape aristocratica contrazice aroma grea, opulenta, a parfumului favorit, insa unic, la fel ca ea: Mitsouko, de la Guerlain, careia i-a ramas fidela toata viata.

 

 

Ingrid Bergman Gurlain

 

Brigitte Bardot . Fost sex simbol al anilor ’60, actrita din „Si Dumnezeu a creat femeia” a reusit sa tranforme initialele sale, BB, intr-un sinonim grafic al frumusetii si libertatii. Poate tocmai de aceea, dincolo de aspectul de papusa imbufnata, Brigitte a fost si este o personalitate impetuoasa, vindicativa si foarte puternica, implicata in actiuni de protectie a animalelor inca din 1977. A avut patru casnicii, s-a iubit cu barbati celebri precum Serge Gainsbourg sau Sean Connery, un singur barbat i-a rezistat: faimosul Pablo Picasso! si a adorat un singur parfum: Jicky de Guerlain.

Brigitte Bradot Guerlain

Bucurati-va de acesta minunata expozitie unicat oferita de Beautik si Muzeul Parfumului.

De asemenea va invitam sa incercati parfumul organic pentru a femeia romantica boema  YPA Yourp Personal Aroma No1. „Boheme Voyage”, de asemenea o calatorie rafinata si senzuala in lumea parfumurilor naturale. Incercati si parfumurile noastre naturale cu design artizanal unicat pe  Your Personal Aroma Shop si in magazinul Molecule F din Promenada Mall etaj 1.

Surse:

www.aromedelux.ro

http://www.gala.fr

http://www.people.com

http://www.celebrityfragranceguide.com/

Comments are closed.