REBORN 3 zile cu RaluDevi in Jurilovca 7-9 august 2020- Program unic de transformare personala in Romania
17/07/2020
Raluca Vasile is the only Certified Natural Perfumer following the New Luxury Code and the International Perfume Foundation Standards in Romania
14/09/2020
Show all

REBORN cu RaluDevi la Fagaras – Program unic de transformare personala si spirtuala in Romania 18-20 septembrie 2020

In acesta toamna, in luna septembrie 2020  vom pregati un retreat special de transformare personala si spirituala intr-un cadru feeric din muntii Fagaras.
Un loc propice pentru impamantenire, ritualuri sacre , si instrospectie personala.

REBORN- 3R
Relaxare, ReEnergizare, ReInventare (Reintinerire)
3 zile, 2 nopti 18-20 septembrie 2020
1000lei/persoana, camera single
Inscrieri early bird 800lei pana pe 1 septembrie.
Telefon 0721241027 sau raluca_vasile@yahoo.com

Rezervari online aici: https://www.yourpersonalaroma.com/product/reborn-3-zile-cu-raludevi-la-fagaras-18-20-septembrie-2020-program-unic-de-transformare-personala-in-romania/

Natura este locul unde te reconectezi la vibratia pamantului, locul ideal pentru descoperire de sine si introspectie, practica spirituala, a eliberarii mintii si reconectarii la corpul tau in deplina constinta de sine. Te vei concentra pe respiratia, corpul si emotiile tale, iti vei elibera mintea de ganduri si vei invata sa te relaxezi, sa te concentrezi pe lucrurile importante si sa identifici si sa faci mai mult din lucrurile care iti fac placere si te definesc ca identitate personala si vibratie.

O experiență de RENASTERE si INTINERIRE prin tehnica REBORN ® 3R (trademark):

Relaxare, Reenergizare, Reinventare personală

în care vei fi ghidat prin tehnicile moderne de autocunoastere si conectare, dar si prin ritualuri vechi indiene de AyurYoga, prin minfullness, postura, mudre, respiratie si arome pentru Trezirea constiintei, Echilibru si Iluminare, care se va reduce la Esenta, Sens și Bucuria unei vieți autentice zi de zi.

Eu te voi inspira, provoca si te voi ghida pe acest drum interior de redescoperire personala si spirituala pentru mare schimbare: TRANSFORMAREA STILULUI DE VIATA PERSONAL.

Iti voi oferi tehnici unice ce imbina experienta mea globala si locala de peste 15 ani de branding, wellbeing si dezvoltare personala cu mari lideri, antreprenori si manageri de top, precum si acces la practici spirituale vechi de #wellbeing din medicina AYURVEDA si stiinta YOGA din sudul Indiei, unde am studiat si petrecut ultimii doi ani, am absolvit specializarea in medicina terapeutica, aromaterapie si farmacologie (stiinta uleiurilor terapeutice si a plantelor cu uz alimentar si cosmetic pentru starea de bine) recunoscuta international de AYURVEDA & YOGA Alliance si practica yoga cu peste 500 de ore de instructaj în metoda Sivananda.

…………………………………………………………………………………………………….

Ce ofera programul in mod unic in Romania
Programul iti va oferi o resetare a prioritatilor, disciplina mintii, corpului si emotiilor, precum si o rutina zilnica de practici personale spirituale pentru starea de bine:
De vineri seara ora 18 pana duminica la pranz (inclus cazare cu mic dejun inclus sambata si duminica si pranz ayurvedic sambata). Grup restrans maxim 10 persoane, selectat, cu afinitati similare, distantare sociala garantata pentru reconectarea cu sine, activitati in natura.

In fiecare dimineata sambata si duminica ora 8-12:
-Inviorare ora 8, practici de rasaritul soarelui: pranayama (controlul respiratiei sau fortei vitale prana), fumigatie (aromaterapie) pentru cresterea vibratiei energetice si imbunatatirea respiratiei, hatha yoga pentru echilibrul corpului, meditatie de tacere si introspectie: Mauna, o practica spirituala foarte puternica pe muzica indiana de relaxare pentru curatarea gandurilor si resetare mentala si emotionala; mini sesiuni de masaj ayurvedic de relaxare

-9:30-10 mic dejun local vegetarian sattvic

Sambata Workshop 10-12:

REBORN ®: RENASTERE si INTINERIRE prin TEHNICA 3R (trademark):

Relaxare, Reenergizare, Reinventare personală

Incursiune in mentalul fiecaruia prin tehnici de mindfullness, stil personal, alimentatie, miscare si ritualuri zilnice pentru minte, corp si suflet, descoperire personala prin parfum si aromaterapie. Cadou give-away: identificarea si crearea unui parfum personalizat arhetipului fiecaruia. Shooting final de grup. Surpriza de la un invitat special.

-Sambata dupa ora 14: Program de voie (excursie in muntii Fagaras, plimbari si pranz/cina la un restaurant cu specific slow food din zona)

-vineri si sambata ora 18-19, practici de apusul soarelui: dans indian de postura lejera, tinuta si concentrare pe miscarile proprii, pranayama, si ritualuri de meditatie si yoga Nidra (ritual de relaxare pentru somn bun) in aer liber
Seara ora 20: posibilitatea de a lua o degustare in aer liber sau cina la un restaurant cu specific slow food din zona, cu rezervare prealabila.

…………………………………………………………………………………………………….
De ce sa participi

Programul REBORN ®3R este pentru tine daca iti doresti:
-O reinventare si intinerire celulara holistica si o trezire la viata, un nou mindset

-Constientizare de sine si resetare completa REBORN ®3R
-Conexiune spirtuala inalta cu tine si Divinitatea
-Timp de calitate cu tine si ai tai in natura
-Practici fizice si emotionale esentiale care sa te tina productiv si activ pe termen lung in proiectele tale profesionale
-Ritualuri zilnice de mindfulness pentru echilibru in viata ta personala si profesionala
-Socializarea cu un grup de oameni cu interese comune, activi si spirituali in cautarea sensului adevarat in viata si impartasirea experientelor

Primeste acest dar al meu catre tine, pentru tine, sigur poti veni cu o prietena/ prieten sau cu familia, ne vom armoniza impreuna. Workshopul si practicile au menirea descoperirii sensului relevant, echilibrant si binefacator pentru fiecare dintre noi.

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

Cum ajungi la destinatie

Programul incepe Vineri la ora 18.00, sambata pana la ora 12 si duminica pana la ora 11.00. Din Bucuresti se ajunge cu masina personala cca 3-4 h via Brasov-Fagaras.

………………………………………………………………………………………………………………………………….

Costul pachetului Early Bird pana la 1 septembrie este 800 ron pentru loc shared in camera dubla 2 nopti, toate programele, optional rezervare pentru  mic dejun impreuna ayurvedic sambata si duminica, sambata pranz ayurvedica vegetarian/sau cina cu peste. Daca exista restrictii alimentare/ alergii va rugam comunicati-ne in avans. Daca una din persoane sot/prieten doreste cazare cu 3 mese si activitati, va rugam sa precizati la inscriere.

Pentru camera single/ rezervari dupa 1 septembrie costul programului este 1000 ron/ persoana.

Grup de maxim 10 persoane.
Inscrieri la: raluca_vasile@yahoo.com

Ma poti contacta si telefonic/whatsapp pe tel. 0040 721241027

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………

Activitati neincluse, disponibile pe baza de rezervare sau pe cont propriu

(traseu in muntii fagaras, vizita la cetatea Fagaras, vizita la manastirea Sambata)

*)Mic dejun sattvic si  pranz la locatie pentru Vineri si sambata

**) Rezervare cina la un restaurant slow food din zona pentru vineri si sambata

https://www.facebook.com/RalucaVasileTransformationalCoaching/ si www.yourpersonalaroma.com/shop/

Comments are closed.