Delicious Project – First Love Cologne with Organic Pheromones for gods and goddesses
21/01/2016
INTERVIU CU UN PARFUMIER DE LUX pe lumeaintrend.ro
14/02/2016
Show all

Parfumuri organice personalizate pentru zei si zeite pe baza de feromoni naturali by Raluca Vasile, parfumier de lux

Parfumurile Your Personal Aroma by Raluca Vasile au la baza esenţe naturale rare, nobile şi sunt artizanale, fiind create după metoda tradiţională de la Grasse, dar şi după metode arhetipale din parfumeria orientală, africană şi asiatică.

„De cand eram in  primii ani de liceu mi-am dorit sa ajung sa detin o colectie impresionanta de parfumuri de calitate, cu arome speciale. Preferatele mele sunt cele usor dulci, cu aroma de vanilie, cherry blossom, tamaie… sau aromele fresh, cu verbina. Inca nu am ajuns sa detin o colectie impresionanta, iar intre timp mi-am si schimbat planul dorintelor 🙂 Aleg sa alternez cateva parfumuri si dupa ce se incheie cu brio experienta senzoriala, pornesc in cautarea altor arome si esente.

De curand am descoperit un parfum pe baza de feromoni naturali, Delicious by Your Personal Aroma – love cologne for gods and goddesses. Eau de cologne artizanală, delicioasă, mitică, pentru zeii si zeitele de azi şi dintotdeauna.

Parfumierul roman Raluca Vasile, creatoarea parfumurilor artizanale Your Personal Aroma, a răspuns provocarii de a capta esenţele misterioasei si eternei atracţii dintre feminin si masculin, dintre yin si yang si de a le traduce  într-un duo de parfumuri preţioase, presărate cu dragoste.”

http://sundaypr.com/2016/01/30/parfumuri-pe-baza-de-feromoni-naturali-by-raluca-vasile-parfumier/

http://www.neweditionnews.ro/lifestyle/your-personal-aroma-propune-eau-de-cologne-pe-baza-de-feromoni-organici/

http://www.divahair.ro/concursuri/castiga_de_valentine%60s_day_parfumuri_cu_esente_pretioase_si_feromoni_naturali!_

http://www.eva.ro/concursuri/your-personal-aroma.html

http://www.copilul.ro/pentru-mama/frumusete/Poveste-delicioasa-cu-parfum-de-dragoste-Eau-de-Cologne-pentru-ea-si-el-a17120.html

http://sundaypr.com/2016/01/30/parfumuri-pe-baza-de-feromoni-naturali-by-raluca-vasile-parfumier/

http://www.boncafe.ro/machiatto-beauty-news–your-personal-aroma-by-raluca-vasile-o-poveste-delicioasa-cu-parfum-de-dragoste-c3_c16_a5333

http://www.kudika.ro/articol/news/43528/poveste-delicioasa-cu-parfum-de-dragoste.html

Parfumuri pentru zei și zeițe

 

Godilicious bijuterie setGodilicious

Comments are closed.