Conditii de Returnare

Puteti returna produsele in termen de 14 zile de la primirea coletului specificand motivul returnarii. Ne puteti informa nemultumirile sau neclaritatile la adresa de e-mail discover@yourpersonalaroma.com.

Înainte de expirarea perioadei de 14 zile aveti obligatia de a ne informa in scris cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele si contul in care se va face plata sumei aferente returului.

Taxa aferenta transportului retur va fi suportata de cumparator.

Plata sumei aferente rambursului se va face prin transfer bancar, dupa verificarea respectarii conditiilor de retur, in contul comunicat de dvs, in termen de 14 zile de la data returului coletului.

Coletele livrate prin curier nu pot fi returnate prin Posta Romana, ci prin curierul prin care au fost livrate.

Produsele returnate trebuie sa contina cutia de ambalaj si etichetele inițiale intacte, și toate documentele cu care au fost livrate. In caz contrar, se considera ca produsul a fost desigilat si folosit, iar productorul isi rezerva dreptul de a refuza  returul, conform legislatiei in vigoare.

De asemenea produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate și însotite de toate accesoriile, cadourile, mostrele gratuite sau alte materiale cu care au fost livrate.

Va precizam ca produsele de parfumerie si cosmetica, precum si accesoriile comercializate prin intermediul www.yourpersonalaroma.com, care au fost desigilate sau dezasamblate din cutia initiala nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, conform prevederilor Art. 16, lit. e din OUG 34/2014, actualizata.

ARTICOLUL 16   Exceptări de la dreptul de retragere

– produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator

– mostre si/sau produse fara tipla de sigiliu/transport  din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă

Pentru a fi acceptat returul de produse, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost expediate.

Consumatorul este responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora.

Nu se acceptă produsele ale cărora ambalaje prezintă urme de uzură, sigilii rupte, folie rupta/dezlipita, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice.

Asigurati-va ca produsul returnat este protejat in timpul transportului prin :

-cutie adecvata

–  materiale de fixare si protectie ce ii pot asigura produsului protectia necesara pe timpul transportului

Nu se acceptă produsele ambalate necorespunzator care au suferit daune in urma returnarii.

Ne obigam sa rambursam toate sumele pe care le-am primit drept plată din partea dumneavoastra, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care produsele ajung fizic in posesia noastra si respecta toate cerintele de mai sus. . Eventualele taxe de transport si de manipulare, aferente expedierii comenzii, nu se returneaza.

Banii se vor returna in contul bancar pe care il puneti la dispozitie.

In conditiile in care bunurile returnate nu respecta politica de returnare ne obligam sa notificam in scris sau telefonic cumparatorul cu privire la neregulile constatate. Produsele ce nu respecta cerintele de returnare vor fi retrimise iar taxa de transport va fi suportata de catre cumparatorul initial.

Pentru orice fel de sugestii si reclamatii nu ezitati sa ne contactati.

Persoanele care plaseaza comenzi pe acest site beneficiaza de dreptul legal de retur doar dupa achitarea comenzii si a taxelor aferente de transport. In cazul in care refuza ridicarea comenzii isi dau consimtamantul sa plateasca contravaloarea taxelor de transport, iar in cazul in care nu se face plata taxelor de transport persoanele care plaseaza comenzi si refuza ridicarea isi dau consimtamantul ca datele lor sa fie publicate in baza nationala www.ClientiNeseriosi.rocu scop de rating si management de risk.